Verloskundige zorg voor een onbezorgde zwangerschap

Tijdens de zwangerschap spelen we een actieve rol in het bewaken en bevorderen van de gezondheid van de moeder en haar baby. Hierbij staan de zwangere en haar partner centraal. We benaderen uw zwangerschap, bevalling en kraamtijd als natuurlijke processen. Hoe deze periode verloopt, is van tevoren niet te voorspellen. Wel kunnen we u garanderen dat we jullie tijdens deze periode intensief zullen begeleiden. Hierbij is wederzijds vertrouwen en een persoonlijke benadering van groot belang. We zorgen voor een optimale balans tussen de benodigde zorg en jullie wensen.

Persoonlijke verloskundige zorg

Tijdens uw zwangerschap bieden we hele persoonlijke verloskundige zorg. We vragen u om uw wensen, verwachtingen en angsten via een geboorteplan te omschrijven. Door een geboorteplan op te stellen, wordt u geprikkeld om na te denken over wat voor u en uw partner belangrijk is tijdens en net na de bevalling. Daarmee is het een weergave van uw persoonlijke dromen en verwachtingen rondom uw bevalling. We nemen graag uw geboorteplan met u door. We geven u verdere uitleg en bepalen of uw wensen haalbaar zijn.

Kwaliteit waarborgen

Wij vinden een goede service en kwaliteit heel erg belangrijk. We werken er continu aan om onze kwaliteit te waarborgen en te verbeteren. We scholen ons daarom regelmatig bij.
Kwaliteit staat hoog in ons vaandel, dus mogen we onze zorg niet geïsoleerd bekijken. Daarom hebben we contact met andere disciplines zoals huisartsen, tweedelijns verloskundigen, gynaecologen, kraambureaus, lactatiedeskundigen en apotheken, om de zorg rondom de zwangerschap zo veilig en compleet mogelijk te maken. We zijn aangesloten bij de Kring van Verloskundigen Den Haag en bij het Verloskundig Samenwerkingsverband (VSV) van het HMC en Haga-ziekenhuis. We zijn ook lid van de KNOV, de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen. We zijn ook lid van de BEN, Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland voor Verloskunde en Gynaecologen.

We hebben voldoende bijscholing aangetoond en staan hierdoor ingeschreven bij het kwaliteitsregister. Hierdoor mogen we het kwaliteitslogo voeren.